+aQ0KfihodHRwOlwvXC8oPzp3d3dcLnwpZmlsZXBsYW5ldFwuY29tXC51YVwvLio/KVtcJyJcbjxcc1xdXFtdK35p';?> Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті - Венцківський Б.М.

ZEOS

Скачать бесплатно медицинские книги и медицинскую литературу без регистрации или читать медицинские книги и медицинсую литературу онлайн
Медицинская библиотека предназначена для помощи в поиске мед литературы врачам и студентам медикам, которые ищут возможность скачать медицинские книги и медицинскую литературу бесплатно, также наша онлайн библиотека медицинских книг предназначена для обмена опыта между медицинскими работниками различной специализации
загрузка...
 
Медицинские книги онлайн

Авторизация

Лучшие книги

загрузка...
Библиотека медицинских книг - скачать книги бесплатно в формате DOC PDF DJVU » Гинекология » Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті - Венцківський Б.М.
Скачать бесплатно книгу «Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті», Венцківський Б.М.
Год создания: 2006

Автор книги: Б.М. Венцківський, Г. К. Степанківська

Раздел медицины: Гінекологія

Ebook формат: PDF

Качество книги: OCR

Краткое описание книги: Методичні вказівки підготовлено згідно з програмою вивчення гінекології на медичному факультеті за спеціальністю «лікувальна справа». Описано методику викладання основних розділів гінекології. Навчальний матеріал містить сучасну інформацію про запальні захворювання жіночих статевих органів, порушення репродуктивної функції, онкогінекологічну патологію, методи їх діагностики і лікування.
«Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті» призначени для викладачів медичних вищих навчальних закладів, інститутів удосконалення лікарів.

Змiст книги
«Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті»

МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ В ГІНЕКОЛОГІЇ
ЗАПАЛЬНІ ЗАХВОРЮВАННЯ ЖІНОЧИХ СТАТЕВИХ ОРГАНІВ
ЗАХВОРЮВАННЯ, ЩО ПЕРЕДАЮТЬСЯ СТАТЕВИМ ШЛЯХОМ
ТУБЕРКУЛЬОЗ ЖІНОЧИХ СТАТЕВИХ ОРГАНІВ
РЕГУЛЯЦІЯ ФУНКЦІЇ РЕПРОДУКТИВНОЇ СИСТЕМИ. МЕТОДИ ОЦІНКИ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО СТАНУ РЕПРОДУКТИВНОЇ СИСТЕМИ
КЛАСИФІКАЦІЯ ПОРУШЕНЬ РОЗВИТКУ І ФУНКЦІЇ РЕПРОДУКТИВНОЇ СИСТЕМИ. АМЕНОРЕЯ. ГIПЕРПРОЛАКТИНЕМІЯ

ДИСФУНКЦIОНАЛЬНI МАТКОВІ КРОВОТЕЧІ
НЕЙРОЕНДОКРИННІ СИНДРОМИ В ГІНЕКОЛОГІЇ
ЕНДОМЕТРЮЗ
НЕПЛІДНИЙ ШЛЮБ
АНОМАЛІЇ РОЗВИТКУ ТА НЕПРАВИЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ ЖІНОЧИХ СТАТЕВИХ ОРГАНІВ
ДОБРОЯКІСНІ ПУХЛИНИ МАТКИ
ДОБРОЯКІСНІ ПУХЛИНИ ЯЄЧНИКІВ
ПЕРЕДРАКОВІ СТАНИ ШИЙКИ МАТКИ
ПЕРЕДРАКОВІ СТАНИ ЕНДОМЕТРІЯ
РАК ШИЙКИ МАТКИ
РАК ТІЛА МАТКИ
РАК ЯЄЧНИКІВ
МЕТОДИ ЛІКУВАННЯ ОНКОЛОПЧНИХ ХВОРИХ
КУРАЦIЯ ГІНЕКОЛОГІЧНИХ ХВОРИХ

Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчальног

Скачать книгу Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті - Венцківський Б.М. бесплатно

Если Вы воспользовались возможностью скачать бесплатно Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті - Венцківський Б.М. или читать книгу Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті - Венцківський Б.М. онлайн и Вам понравилась книга Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті - Венцківський Б.М. и вы считаете, что информация изложенная в книге Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті - Венцківський Б.М. достаточна интересна, то Вы имеете возможность высказать своё мнение и прокомментировать книгу Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті - Венцківський Б.М., для того, чтобы пользователи, которые тоже изъявят желание ознакомится с Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті - Венцківський Б.М. уже имели хоть небольшое понятие из Вашего отзыва о книге Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті - Венцківський Б.М.. Также не забывайте ставить оценку информации увиденной здесь. Мы рады, что книга Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті - Венцківський Б.М. смогла быть Вам полезна.

Скачать бесплатно книгу Методичні вказівки для викладачів щодо організації навчального процесу з гінекології на медичному факультеті - Венцківський Б.М. без регистрации